Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu17g14kcal0.3g3g0.1g0.3g
Soijakastike 61g37kcal3.1g5.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Fariinisokeri17g69kcal0g16.9g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g17g32kcal0g7.6g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g34g12kcal0.2g0.7g0.4g0.9g
Kuhafile, raaka451g325kcal73g0g3.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1350g1404kcal154.6g73.4g52.6g4.4g
Valittu annoskoko675g702kcal77.3g36.7g26.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna338g351kcal38.7g18.4g13.2g1.1g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.4g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118833