Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 225g253kcal47.5g0g6.7g0g
Porkkana 140g46kcal0.9g7.8g0.3g3.6g
Peruna, uusi 112g87kcal1.9g18.1g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 112g45kcal0.6g2.7g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1350g908kcal104g65.2g14.8g12.2g
Valittu annoskoko675g454kcal52g32.6g7.4g6.1g
Annoskoko puolitettuna338g227kcal26g16.3g3.7g3.1g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128706