Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi79g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Voi 6.8g49kcal0.1g0g5.5g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 113g400kcal2.1g3g42.8g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 148g51kcal6.8g2.8g0.4g3.7g
Kukkakaali 205g49kcal3.7g4.5g0.6g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1350g1453kcal56.4g21.4g124g16.8g
Valittu annoskoko675g727kcal28.2g10.7g62g8.4g
Annoskoko puolitettuna338g363kcal14.1g5.4g31g4.2g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149