Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 34g244kcal0.4g0.1g27.4g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g45g261kcal9.8g8.9g22.7g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g84g240kcal24.8g2.9g14.3g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g140g383kcal28g1.4g30.8g0g
Pakastepinaatti rainbow168g34kcal5.2g0.8g1.3g2.2g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 112g30kcal3.7g3.5g0g0g
Valkosipuli 2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g28g75kcal8g0.7g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1350g2713kcal175.6g37.6g214.6g4.4g
Valittu annoskoko675g1356kcal87.8g18.8g107.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna338g678kcal43.9g9.4g53.7g1.1g
Arvot/100g100g201kcal13g2.8g15.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697