Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g282g85kcal13g5.6g0.8g4.5g
Herne 68g47kcal3.4g6.3g0.3g2.1g
Lime, kuorittu, annos 50g28g10kcal0.2g0.6g0.3g0.8g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g169g203kcal37.2g1.5g5.9g0.8g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 16g140kcal0g0g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1350g967kcal107.6g28g46.2g16.4g
Valittu annoskoko675g484kcal53.8g14g23.1g8.2g
Annoskoko puolitettuna338g242kcal26.9g7g11.6g4.1g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326041