Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kukkakaali 120g29kcal2.2g2.6g0.4g2.8g
Pinaatti 38g5kcal0.6g0.1g0.1g0.5g
Paprika keskiarvo 30g8.6kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)45g4.9kcal0.5g0.5g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g60g17kcal0.4g3.6g0.1g1.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g120g24kcal0.7g4.6g0.4g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.4g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Persilja 1.2g0.3kcal0g0g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton4.5g0.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1350g192kcal10.2g27.8g2.4g15.8g
Valittu annoskoko675g96kcal5.1g13.9g1.2g7.9g
Annoskoko puolitettuna338g48kcal2.6g7g0.6g4g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795