Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g351g597kcal66.7g0g35.1g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)18g54kcal3g9.5g0.5g2.3g
Oivariini, 80 normaalisuolainen6.1g44kcal0.1g0.1g4.9g0g
Suolakurkku (Rainbow)22g6.6kcal0.2g1.3g0g0g
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light8.8g16kcal0.7g0.3g1.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.6g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 4.4g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1351g1462kcal142.2g23.6g85.6g4.8g
Valittu annoskoko675g731kcal71.1g11.8g42.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna338g366kcal35.6g5.9g21.4g1.2g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.7g6.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014