Tonnikalavuoka

400g makaronia
400g tonnikalaa (öljyssä)
150g juustoraastetta
2 munaa
ketsuppia
Keitä makaroneja n. 5min ja kaada vesi pois.

Sekoita joukkoon tonnikalat.

Kaada puolet seoksesta uunivuokaan ja pursota päälle ketsuppia ja ripottele hieman juustoraastetta.

Kaada loput seoksesta vuokaan ja lisää taas ketsuppia ja kaada sekoitetut munat tasaisesti seoksen päälle.

Ripottele loput juusturaasteesta pinnalle.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 40min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)233g815kcal29.8g162.4g4.4g7.5g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)233g382kcal58.2g2.1g15.4g0g
Juustoraasteseos (Valio), annos 40g87g306kcal24.5g0g21.8g0g
Kananmuna kuoreton 64g91kcal8g0.2g6.6g0g
Ketsuppi, Felix58g52kcal0.6g12.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1351g3294kcal242.2g353.8g97g15g
Valittu annoskoko675g1647kcal121.1g176.9g48.5g7.5g
Annoskoko puolitettuna338g823kcal60.6g88.5g24.3g3.8g
Arvot/100g100g244kcal17.9g26.2g7.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288560