Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g34g251kcal0.3g0.3g27.5g0g
Nakki, keskiarvo 1374g3205kcal156.7g15.9g283.1g0.1g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g3436g1031kcal51.5g154.6g13.7g85.9g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g916g412kcal1.8g100.8g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g916g1466kcal19.2g34.8g137.4g0.9g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g69g150kcal4.3g17g7.1g0g
Basilika, kuivattu 6.9g18kcal1g1.4g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13504g13064kcal469.6g649.6g938.2g179.4g
Valittu annoskoko6752g6532kcal234.8g324.8g469.1g89.7g
Annoskoko puolitettuna3376g3266kcal117.4g162.4g234.6g44.9g
Arvot/100g100g97kcal3.5g4.8g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966