Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)1203g794kcal180.4g0g8.4g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1203g156kcal13.5g11.8g2.4g14.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen401g80kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Herne 802g553kcal40.6g75.1g3.2g24.9g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 401g282kcal2.8g59.1g1.5g4.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1604g1029kcal51.3g77.3g56.1g0.2g
Sokeri 40g163kcal0g40.1g0g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 642g172kcal2.6g9.2g4.6g11.7g
Kananmuna, keitetty 441g629kcal55.1g1.3g45.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13504g7716kcal697.4g578.2g245.2g122g
Valittu annoskoko6752g3858kcal348.7g289.1g122.6g61g
Annoskoko puolitettuna3376g1929kcal174.4g144.6g61.3g30.5g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352170