Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta298g805kcal22.4g146.1g14.9g14.9g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g173g640kcal24g125.4g4.3g7.1g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1065g639kcal34.1g75.6g21.3g0g
Kananmuna kuoreton 293g418kcal36.6g0.9g30g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2661g4418kcal505.7g0g266.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1198g243kcal7.2g45.5g3.6g16.8g
Basilika, tuore532g213kcal16.5g26.6g4.3g20.8g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g532g1810kcal133.1g0g143.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13504g18370kcal1559.2g840.2g976.4g119.2g
Valittu annoskoko6752g9185kcal779.6g420.1g488.2g59.6g
Annoskoko puolitettuna3376g4593kcal389.8g210.1g244.1g29.8g
Arvot/100g100g136kcal11.5g6.2g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87159