Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g240g913kcal2.4g220.9g1.2g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g144g23kcal0.4g4g0.4g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g1201g1201kcal168.1g20.4g51.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos35g251kcal0.2g0.2g27.9g0g
Sipuli (kuorittu)334g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2401g2041kcal24g84g168.1g0g
Sieni tatti, hapero 2401g664kcal43.9g69.6g12g45.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13512g10364kcal486.6g830.2g523.8g102.6g
Valittu annoskoko6756g5182kcal243.3g415.1g261.9g51.3g
Annoskoko puolitettuna3378g2591kcal121.7g207.6g131g25.7g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.1g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268234