Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g167g471kcal7.7g52.3g25.1g9.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g100g175kcal25g0.5g9g0g
Oliivi kivetön musta rainbow67g120kcal0.4g3.8g11.3g0g
Pesto Rosso, Barilla33g110kcal1.3g4g9.8g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen167g33kcal1g6.3g0.5g2.3g
Basilika, tuore10g4kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g33g97kcal11g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1352g2060kcal94.6g142.4g123.6g26.6g
Valittu annoskoko676g1030kcal47.3g71.2g61.8g13.3g
Annoskoko puolitettuna338g515kcal23.7g35.6g30.9g6.7g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176058