Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g1880g2068kcal432.4g0g33.8g0g
Kesäkurpitsa, tuore1200g204kcal7.2g30g4.8g8.4g
Paprika punainen 740g217kcal7g33.3g3g14.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g700g196kcal4.2g41.7g1.4g17.5g
Sipuli (kuorittu)460g124kcal6g22.1g0.9g7.8g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g800g200kcal10.4g33.6g1.6g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli800g2800kcal88g592g9.6g0g
Currytahna punainen (Pirkka)20g52kcal0.4g1.8g4.8g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl40g30kcal1.6g3.2g1.2g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g120g1080kcal0g0g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13520g13942kcal1114.4g1515.4g362.2g95.6g
Valittu annoskoko6760g6971kcal557.2g757.7g181.1g47.8g
Annoskoko puolitettuna3380g3485kcal278.6g378.9g90.6g23.9g
Arvot/100g100g103kcal8.2g11.2g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110832