Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g2003g1803kcal30g120.2g130.2g40.1g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g2003g901kcal30g150.2g20g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g1502g1728kcal240.4g28.5g75.1g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g1252g1377kcal287.9g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13520g11617kcal1176.6g597.8g495.6g80.2g
Valittu annoskoko6760g5809kcal588.3g298.9g247.8g40.1g
Annoskoko puolitettuna3380g2904kcal294.2g149.5g123.9g20.1g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961