Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g640g2253kcal339.2g193.9g5.1g41.6g
Vesi, vesijohtovesi 1440g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Valkosipuli 160g173kcal12.6g26.1g1g3.4g
Oliiviöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g4000g1080kcal52g168g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13520g8665kcal819g818.2g190g105g
Valittu annoskoko6760g4332kcal409.5g409.1g95g52.5g
Annoskoko puolitettuna3380g2166kcal204.8g204.6g47.5g26.3g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6.1g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=413630