Uuniseiti juusto-tomaattihöystein

Voitele uunivuoka.

Laita jäiset vihannekset vuoan pohjalle.

Heti perään laukaiset kohmeiset seitipalat päälle, mausta herbamarella, pippurilla, ja kalamausteella.

Ripottele juustoraaste kalojen päälle.

Sitten tee kastike kalalle.

Kuullota sipuli öljyssä jonka jälkeen heitä purkillinen murskattua tomaattia päälle, maustaa voit vaikka valkosipulilla sekä yrttisuolalla.

Ripaus kenties sokeriakaan ei ole pahaksi? Hauduta hetken soossia ja viskaa sitten kalojen kylkeen koko hoito.

Lopuksi vielä desin verran kermaa joukkoon vuokaan niin homma valmis uuniin laitettavaksi.

Korvenna paistosta 200-asteesta noin 40-50 min. Niin ja vaikkapa keitettyä potaattia herkun lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, Pirkka (pakaste) 400g2003g1602kcal340.5g20g20g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)2003g501kcal20g110.2g0g28g
Sipuli (kuorittu)501g135kcal6.5g24g1g8.5g
Apetit vihannessekoitus annos 250g1252g438kcal33.8g58.8g6.3g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)501g300kcal5g22.5g20g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa501g1502kcal115.2g0g115.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13520g8958kcal1042g471g325g73g
Valittu annoskoko6760g4479kcal521g235.5g162.5g36.5g
Annoskoko puolitettuna3380g2240kcal260.5g117.8g81.3g18.3g
Arvot/100g100g66kcal7.7g3.5g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99782