Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g2872g13213kcal172.3g1292.6g833g28.7g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)1723g776kcal5.2g181g1.7g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g1436g2442kcal103.4g229.8g122.1g14.4g
Sokeri 305g1239kcal0g304.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 431g615kcal53.9g1.3g44.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13536g36567kcal669.6g4019.2g2002g86.2g
Valittu annoskoko6768g18283kcal334.8g2009.6g1001g43.1g
Annoskoko puolitettuna3384g9142kcal167.4g1004.8g500.5g21.6g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509