Kanawokki japanilaisittain

1. Pilko kasvikset
2. Keitä parsakaalia kiehuvassa vedessä muutama minuutti.

3. Kuumenna pannulla öljy ja lisää kanasuikaleet, kesäkurpitsa ja paprika pannulle ruskistumaan pariksi minuutiksi.

4. Vähennä lämpötilaa ja jätä kasvikset hautumaan kannen alle.

Anna hautua pari minuttia.

5. Lisää valkosipuli ja herkkusienet.

Anna hautua kannen alla muutama minuutti.

6. Kaada joukkoon teryaki-kastike, sesamöljy ja soija, lisää suolaa myllysta.

7. Lisää parsakaalit mukaan.

Sekoita hyvin.

8. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)2000g2200kcal460g0g42g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g40g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2000g361kcal11.2g50g8g14g
Parsakaali brokkoli 1040g365kcal48g20.3g3.1g26g
Paprika punainen 800g234kcal7.5g36g3.2g15.2g
Herkkusieni 320g51kcal6.7g1g1.1g4.8g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g320g269kcal13.8g61.1g0g0g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g120g84kcal9.6g9.8g4.3g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g40g360kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13536g8706kcal1123.8g377.2g284.2g122.6g
Valittu annoskoko6768g4353kcal561.9g188.6g142.1g61.3g
Annoskoko puolitettuna3384g2176kcal281g94.3g71.1g30.7g
Arvot/100g100g64kcal8.3g2.8g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312375