Keltainen kalakastike

Kuullota sipulit voissa, lisää kala isoina paloina.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kurkumalla, paprikalla ja tillillä.

Lisää kerma ja hauduta kypsäksi.

Jos haluat tukevamman mössön, anna nesteen haihtua melkein kokonaan.

On hyvää esim.

kukkismuussin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra3600g2880kcal612g36g36g0g
Sipuli (kuorittu)1233g333kcal16g59.2g2.5g21g
Voi, 1 tl, 5 g405g2957kcal4g4g324g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1530g5202kcal30.6g45.9g535.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13536g22743kcal1325.2g290.2g1796g42g
Valittu annoskoko6768g11371kcal662.6g145.1g898g21g
Annoskoko puolitettuna3384g5686kcal331.3g72.6g449g10.5g
Arvot/100g100g168kcal9.8g2.1g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352573