Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g4116g1647kcal205.8g201.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1372g4802kcal164.7g974.2g28.8g41.2g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g700g1001kcal87.5g2.1g72.1g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki319g179kcal27.1g16g0.6g0g
Rypsiöljy 240g2123kcal0g0g240.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13536g19503kcal970.2g2388g683.2g82.4g
Valittu annoskoko6768g9752kcal485.1g1194g341.6g41.2g
Annoskoko puolitettuna3384g4876kcal242.6g597g170.8g20.6g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.6g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388675