Joben tonnikalapihvit

Kuori ja keitä perunat kypsiksi.

Ota keitinvettä n. 1dl talteen.

Valuta tonnikalat.

Silppua sipuli ja suolakurkku.

Muussaa haarukalla kypsät perunat ja tonnikala, lisää joukkoon sipuli ja suolakurkku.

Lopuksi kermaviili, sitruunanmehu ja kananmuna.

Mausta suolalla, tillillä ja sitruunapippurilla.

Keitinvedellä hae sopiva löysyys taikinaan.

Tee pieniä palloja kylmään veteen kastetuin käsin, laita pellille leivinpaperin päälle ja liiskaa ja muotoile pihveiksi. 225 astetta ja noin 20 min. Anna jäähtyä ennenkuin lastalla nostelet niitä, koska muuten hajoavat.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 2484g2594kcal557.4g0g37.3g0g
Sipuli (kuorittu)1080g292kcal14g51.8g2.2g18.4g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )504g252kcal3g60.5g1g3.5g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 720g546kcal13.5g111g1.4g7.2g
Vesi720g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 720g953kcal18.9g23g86.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 432g542kcal47.5g1.1g39g0g
Sitruunamehu, laimentamaton108g23kcal0.3g1.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13536g10402kcal1309.2g498.2g334.6g58.4g
Valittu annoskoko6768g5201kcal654.6g249.1g167.3g29.2g
Annoskoko puolitettuna3384g2601kcal327.3g124.6g83.7g14.6g
Arvot/100g100g77kcal9.7g3.7g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435341