Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 400g304kcal7.5g62g0.8g4g
Peruna, vanha, kuorittu 560g426kcal10.5g86.7g1.1g5.6g
Keittojuurekset, apetit799g208kcal7.2g38.4g2.4g18.4g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Vesi3997g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 933g1048kcal197.1g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13536g4016kcal446.6g381.8g65g58.8g
Valittu annoskoko6768g2008kcal223.3g190.9g32.5g29.4g
Annoskoko puolitettuna3384g1004kcal111.7g95.5g16.3g14.7g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.8g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93600