Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali375g79kcal4.5g12.8g0.8g7.9g
Jauheliha, sika-nauta 150g332kcal26.3g0g25.5g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g47g19kcal0.7g3.8g0.1g0g
Aurajuusto30g102kcal6g0g8.7g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g75g255kcal1.5g2.3g26.3g0g
Aromisuola (5g)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1354g1576kcal78g37.8g122.8g15.8g
Valittu annoskoko677g788kcal39g18.9g61.4g7.9g
Annoskoko puolitettuna339g394kcal19.5g9.5g30.7g4g
Arvot/100g100g116kcal5.8g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282072