Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 103g355kcal10.5g72.3g1.2g3.6g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt313g144kcal10g15g4.7g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä16g106kcal0.2g0.2g11.7g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g150g126kcal1.7g27.5g0.6g2.7g
Ruokosokeri25g102kcal0g25g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1355g1863kcal62g280.4g50.6g12.6g
Valittu annoskoko678g932kcal31g140.2g25.3g6.3g
Annoskoko puolitettuna339g466kcal15.5g70.1g12.7g3.2g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168826