Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 378g3341kcal0g0g377.7g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 5602g1994kcal9g398.3g5g112g
Kaurahiutale 448g1677kcal65g255.4g32.7g44.8g
Kaneli, jauhettu, annos 2g11g29kcal0.4g8.9g0.4g6.2g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 280g844kcal0.3g207.5g0g0g
Sokeri 56g227kcal0g56g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13552g16224kcal149.4g1852.2g831.6g326g
Valittu annoskoko6776g8112kcal74.7g926.1g415.8g163g
Annoskoko puolitettuna3388g4056kcal37.4g463.1g207.9g81.5g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.7g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141918