Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 1840g465kcal9.2g77.3g3.7g35g
Kaali, valkokaali680g144kcal8.2g23.1g1.4g14.3g
Parsakaali brokkoli 160g56kcal7.4g3.1g0.5g4g
Timjami 16g45kcal1.5g4.3g1.2g5.9g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 3200g7368kcal403.5g24.3g636.5g0.6g
Oliiviöljy 400g3537kcal0g0g400g0g
Persilja 320g88kcal4.4g3.5g0.6g25.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13552g23493kcal872.6g286.6g2088.4g176.2g
Valittu annoskoko6776g11746kcal436.3g143.3g1044.2g88.1g
Annoskoko puolitettuna3388g5873kcal218.2g71.7g522.1g44.1g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996