Kaalikääryleet

Keitä riisit kypsäksi(lihaliemikuutio vedessä)
kuullota sipuli pannussa (vähän voita)
sekoita jauheliha, kanamunat, mausteet, kerma,
sipuli, riisi löysäksi taikinaksi.

Keitä kaali kevyesti suolatussa vedessä.

Irrota lehdet sitä mukaan kun irtoavat hyvin.

POista kovat kannat.

Laita täytettä lehdelle n.0,5 dl ja kääri rullalle.

Laita kääryleet vuokaan sauma puoli alaspäin ja voitele voilla.

Laita kaalin keitinlientä lisäksi jos kääryleet näyttävät paiston aikana kuivilta.

Paista 175 astetta 40min ja käännä kääryleet.

Paista vielä 20 min ja vielä 20 min foliolla peitetttynä.

Nam, nam. sitten vaan herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Nuusku0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, annos 100g337g81kcal4g13.8g0.7g3.7g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 112g155kcal21.1g0g7.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.1g12kcal0.4g0.3g0.9g0g
Pitkäjyväinen tumma riisi keittämätön (Pirkka), annos 85g37g139kcal3.3g28.5g1.4g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli, annos 20g7.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.2g
Kanamuna, paistettu (pirkka)0.4g0.8kcal0g0g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g7.5g4.8kcal0.3g0g1.9g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)75g120kcal2g2g11.2g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1356g1300kcal62.8g90.2g78.6g11g
Valittu annoskoko678g650kcal31.4g45.1g39.3g5.5g
Annoskoko puolitettuna339g325kcal15.7g22.6g19.7g2.8g
Arvot/100g100g96kcal4.6g6.7g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106199