Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty424g593kcal21.9g118.5g2.9g14.4g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g71g64kcal0.6g13.4g0.8g0g
Paprikasalaatti, Pirkka71g21kcal0.7g4.6g0g0g
Tonnikala öljyssä 49g94kcal13.4g0g4.4g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g64g51kcal1.7g2.5g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1356g1644kcal76.6g278g23.8g28.8g
Valittu annoskoko678g822kcal38.3g139g11.9g14.4g
Annoskoko puolitettuna339g411kcal19.2g69.5g6g7.2g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465340