Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1500g526kcal69.3g29.2g4.5g37.5g
Pinaattipakaste 150g750g105kcal14.3g3g3.8g9.8g
Rypsiöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1000g1331kcal84.4g176g20g50g
Juustokumina jeera (), annos 6g25g89kcal4.5g11.1g5.6g2.6g
Sipuli kuivattu 15g41kcal1.6g5.3g0.2g5.3g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)700g1645kcal140g3.5g119g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g750g2805kcal98.3g532.5g43.5g45g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13560g13524kcal824.8g1521.2g443.2g300.4g
Valittu annoskoko6780g6762kcal412.4g760.6g221.6g150.2g
Annoskoko puolitettuna3390g3381kcal206.2g380.3g110.8g75.1g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148