Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g200g1462kcal2g2g160.2g0g
Valkokaali keräkaali 3338g927kcal39.7g135.5g6.7g70.1g
Jauheliha, sika-nauta 2670g5913kcal467.3g0g454g0g
Sipuli (kuorittu)367g99kcal4.8g17.6g0.7g6.2g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g200g192kcal2.2g36.5g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)4g15kcal0.1g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13560g17216kcal1032.2g390.8g1243.2g152.6g
Valittu annoskoko6780g8608kcal516.1g195.4g621.6g76.3g
Annoskoko puolitettuna3390g4304kcal258.1g97.7g310.8g38.2g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314326