Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2160g1644kcal40.6g334.8g4.3g21.6g
Jauheliha, sika-nauta 1600g3543kcal280g0g272g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Tomaattipyree, Pirkka280g230kcal9.5g53.2g2.8g2.8g
Lihaliemi laimennettu 2000g378kcal0g60g12g0.4g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g300g780kcal81g0g51g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13560g13453kcal839g947.4g686.2g64.8g
Valittu annoskoko6780g6727kcal419.5g473.7g343.1g32.4g
Annoskoko puolitettuna3390g3363kcal209.8g236.9g171.6g16.2g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435978