Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1855g1558kcal20.4g339.5g7.4g33.4g
Sitruunamehu, laimentamaton159g33kcal0.5g2.5g0g0.2g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g1060g7632kcal0g0g848g0g
Sokeri 1352g5486kcal0g1350.1g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g875g1251kcal60.3g1.5g49.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1378g4728kcal140.4g964.6g16.5g48.2g
Leivinjauhe 53g93kcal2.8g20g0g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g53g193kcal1.9g42.2g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13568g41948kcal452.6g5440.8g1847.2g164.2g
Valittu annoskoko6784g20974kcal226.3g2720.4g923.6g82.1g
Annoskoko puolitettuna3392g10487kcal113.2g1360.2g461.8g41.1g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468