Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3015g6677kcal527.6g0g512.6g0g
Kananmuna kuoreton 948g1352kcal118.5g2.8g97.1g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g862g1008kcal24.1g34.5g86.1g0g
Edamer Viipale, annos 18g862g2774kcal215.4g17.2g206.8g0g
Sipuli 323g98kcal4g15.5g0.6g5.5g
Valkosipuli 108g117kcal8.5g17.6g0.6g2.3g
Tomaatti 646g147kcal3.6g22.3g1.9g9g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8.6g24kcal0.9g3.3g0.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13568g24392kcal1805.2g226.4g1812g38.2g
Valittu annoskoko6784g12196kcal902.6g113.2g906g19.1g
Annoskoko puolitettuna3392g6098kcal451.3g56.6g453g9.6g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201249