Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1565g438kcal9.4g93.1g3.1g39.1g
Kananmuna kuorineen punnittu675g851kcal74.3g2g60.8g0g
Maksa naudan 3751g4916kcal689.4g218.3g138.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g214g1565kcal2.1g2.1g171.5g0g
Sipuli (kuorittu)579g156kcal7.5g27.8g1.2g9.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13568g15851kcal1565.4g686.6g750.8g97.8g
Valittu annoskoko6784g7926kcal782.7g343.3g375.4g48.9g
Annoskoko puolitettuna3392g3963kcal391.4g171.7g187.7g24.5g
Arvot/100g100g117kcal11.5g5.1g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310632