Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2394g17479kcal23.9g23.9g1915.5g0g
Kananmuna kuoreton 3512g5010kcal439g10.5g360g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g319g1261kcal5.7g309.7g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)112g11kcal1.7g0g0.7g95g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton383g1226kcal88.5g40.2g79.7g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka64g255kcal0g63.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13568g50482kcal1117.6g895g4711.8g190g
Valittu annoskoko6784g25241kcal558.8g447.5g2355.9g95g
Annoskoko puolitettuna3392g12621kcal279.4g223.8g1178g47.5g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311546