Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1865g4130kcal326.4g0g317.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g187g52kcal1.1g11.1g0.4g4.7g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g107g107kcal1.6g23.4g0.5g2.2g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g1066g640kcal9.6g55.4g42.6g3.2g
Vesi, vesijohtovesi 1599g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino1865g6528kcal242.5g1249.7g46.6g111.9g
Lihaliemkuutio maggi extra53g149kcal4.8g5.1g12.3g0.1g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g43g377kcal0g0g42.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13568g23966kcal1172g2689.4g924.2g244.2g
Valittu annoskoko6784g11983kcal586g1344.7g462.1g122.1g
Annoskoko puolitettuna3392g5992kcal293g672.4g231.1g61.1g
Arvot/100g100g177kcal8.6g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339578