Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 4800g30912kcal676.8g163.2g2928g840g
Vesi640g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g320g704kcal14.7g156.8g2.2g128g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g1024g3154kcal0g788.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13568g69540kcal1383g2217g5860.4g1936g
Valittu annoskoko6784g34770kcal691.5g1108.5g2930.2g968g
Annoskoko puolitettuna3392g17385kcal345.8g554.3g1465.1g484g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195