Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)4523g32563kcal4.5g4.5g3618.1g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 1292g3681kcal200.3g2.6g323g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)969g194kcal0g63g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13568g72876kcal409.6g140.2g7882.2g0g
Valittu annoskoko6784g36438kcal204.8g70.1g3941.1g0g
Annoskoko puolitettuna3392g18219kcal102.4g35.1g1970.6g0g
Arvot/100g100g537kcal3g1g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=67435