Luomusämpylät

Liuota hiiva lämpimään veteen, sekoita siirappi ja 6 dl jauhoja sekaan ja anna taikinajuuren muhia 20 min. Lisää loput aineet, tee löysähkö taikina, kohota 15 min. Leivo sämpylöiksi, kohota ja paista.

225 astetta n. 10 min

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Lepuuttaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g372g1247kcal44.7g245.6g8.9g30.5g
Grahamjauho 23g75kcal2.4g13.8g0.5g2.3g
Siirappi 17g50kcal0g12.3g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 17g53kcal4.8g1.2g3.3g5.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 13g89kcal3.6g0.9g7.7g1.6g
Rypsiöljy 10g91kcal0g0g10.3g0g
Vesi207g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 21g15kcal2.7g0.2g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1358g3241kcal116.4g548g61.6g81.8g
Valittu annoskoko679g1621kcal58.2g274g30.8g40.9g
Annoskoko puolitettuna340g810kcal29.1g137g15.4g20.5g
Arvot/100g100g239kcal8.6g40.4g4.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143010