Purkkilihapiirakka

Purkkiliha ja sipuli pilkotaan pieniksi palasiksi.

Juusto raastetaan.

Kaikki täytteen aineet (purkkiliha, tomaattimurska, munat, sipuli, juustoraaste ja mausteet) sekoitetaan keskenään ja levitetään seos pohjan päälle.

Paistetaan 200 asteessa n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2717 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Hiiva, 50g6.2g3.8kcal0.8g0.1g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)5g19kcal0.7g2.8g0.4g0.6g
3-viljan sämpyläjauho, Eldorado (1dl=65g)8.2g29kcal1.1g5.4g0.2g0.5g
Vehnäjauho, sunnuntai73g256kcal8.8g52g1.5g2.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.5g0g
Sikanautasäilyke, 400g tölkki200g504kcal26g10g40g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g200g70kcal2g13.6g1g2.8g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl29g38kcal3.8g0.1g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)50g135kcal15g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1358g2358kcal117.6g172.4g133.4g13.8g
Valittu annoskoko679g1179kcal58.8g86.2g66.7g6.9g
Annoskoko puolitettuna340g589kcal29.4g43.1g33.4g3.5g
Arvot/100g100g174kcal8.7g12.7g9.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=34427