Suklaa-appelsiinitryffelikakku

Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa.

Levitä seos halkaisijaltaan 26 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoiseksi leikatun leivinpaperin päälle.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia.

Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahviin.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita Viola -tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate-kahviseos ja sokerit sekä viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan.

Peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia tai mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.

Sihtaa päälle kaakaojauhetta.

Tarjoa kakun kanssa tuoreita mansikoita tai vadelmia, jos niitä on saatavissa.

Voit tarjota kakun kanssa myös mansikka- tai vadelmakastiketta: soseuta marjat ja purista sose siivilän läpi.

Makeuta sosekastike sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi, Jyväshyvä (1kpl=20kcal)68g291kcal5.1g46g9.3g2.4g
Voi 23g164kcal0.3g0.1g18.3g0g
Liivatelehti, gelatiini5.4g19kcal4.6g0g0g0g
Kahvi mustana 100ml45g1.4kcal0.1g0.1g0g0g
Taloussuklaa, Fazer180g929kcal7g101g54.1g9.6g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio180g595kcal12.6g23.4g48.7g0g
Sokeri 38g156kcal0g38.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl135g460kcal2.7g4.1g47.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1359g5264kcal64.8g435g355.4g24g
Valittu annoskoko680g2632kcal32.4g217.5g177.7g12g
Annoskoko puolitettuna340g1316kcal16.2g108.8g88.9g6g
Arvot/100g100g387kcal4.8g32g26.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125252