Muurinpohjaletut, gluteeniton

0,5 l maitojuomaa
0,5 l vettä
2 munaa
4 dl karkeaa, luontaisesti gluteenitonta jauhoa
1 tl suolaa
Paistamiseen voita

Sekoita vesi-maidon joukkoon munat, jauhot jasuola.

Anna turvota 1 tunti.

Ruskista voi ja paista kauniin ruskeita lettuja molemmin puolin pannulla.

Tarjoa letut mieleisesi täytteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 25g10kcal0.8g0.7g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 12g42kcal0.7g9.2g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g118kcal4.4g19.8g2.2g0.4g
Valittu annoskoko68g59kcal2.2g9.9g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna34g30kcal1.1g5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g87kcal3.2g14.6g1.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110145