Juustopekonimuffinssit

Juusto-kinkku-yrttimuffinssit

315g vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
rouhittua merisuolaa
rouhittua mustapippuria

100g kinkkua kuutioituna
kourallinen timjamia silputtuna
1 ruukku basilikaa silputtuna
2 kananmunaa
0,5dl oliiviöljyä
2,5 dl maitoa
125g karkeaa juustoraastetta

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen
2. Yhdistä aineet
3. Nostele muffinssipellin vuokiin
4. Paista noin 20-25min tai kunnes tikkuun ei tartu enää taikinaa

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g19g68kcal2.5g13.2g0.4g0.7g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 9g34kcal2.6g0g2.7g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot8.8g26kcal1.2g0.1g2.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.6g10kcal0.8g0g0.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen16g5.2kcal0.5g0.8g0g0g
Basilika, tuore 3.8g1kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g335kcal15.6g28.6g17.2g1.6g
Valittu annoskoko68g167kcal7.8g14.3g8.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna34g84kcal3.9g7.2g4.3g0.4g
Arvot/100g100g246kcal11.5g21g12.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410648