Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)20g16kcal0.7g2.4g0.4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 20g9kcal0.6g1g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 13g19kcal1.6g0g1.3g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala12g38kcal1.8g7g0.3g1.2g
Ruokasuola jodioitu 0.6g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g2.4g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g200kcal9.4g21g8.6g2.4g
Valittu annoskoko68g100kcal4.7g10.5g4.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna34g50kcal2.4g5.3g2.2g0.6g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.4g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979