Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4.9g18kcal0.9g0.5g1.1g1.5g
Sokeri 38g154kcal0g37.9g0g0g
Siirappi 3.2g10kcal0g2.4g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 16g54kcal0.3g0.5g5.7g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 4.5g32kcal0g0g3.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g545kcal2.4g85g20.8g3g
Valittu annoskoko68g272kcal1.2g42.5g10.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna34g136kcal0.6g21.3g5.2g0.8g
Arvot/100g100g401kcal1.8g62.6g15.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297