Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 42g34kcal0.7g7g0g1.3g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl8.3g7.1kcal0.1g0.4g0.6g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g85kcal1.8g15.4g1.2g2.8g
Valittu annoskoko68g43kcal0.9g7.7g0.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna34g21kcal0.5g3.9g0.3g0.7g
Arvot/100g100g63kcal1.3g11.3g0.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279920