Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino9g32kcal2.2g5g0.3g0.6g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.9g1.1kcal0g0.2g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl9g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Sokeri 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Basilika, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g7.8g19kcal1.4g0g1.5g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g16g3.1kcal0.1g0.5g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 22g2.8kcal0.2g0.2g0g0.3g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g157kcal8g14g7.2g1.8g
Valittu annoskoko68g79kcal4g7g3.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna34g39kcal2g3.5g1.8g0.5g
Arvot/100g100g116kcal5.9g10.3g5.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565