Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 31g14kcal0.2g2.6g0.1g0.6g
Raparperi 22g7.4kcal0.2g1.2g0g0.3g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kaurahiutale 3.5g13kcal0.5g2g0.3g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Sokeri 1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)3.3g24kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g183kcal2.4g27g6g2.8g
Valittu annoskoko68g92kcal1.2g13.5g3g1.4g
Annoskoko puolitettuna34g46kcal0.6g6.8g1.5g0.7g
Arvot/100g100g135kcal1.8g19.9g4.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191