Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 2.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 18g6.1kcal0.8g0.3g0.1g0.4g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas2.2g6.1kcal0.4g0g0.5g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana136g34kcal2.4g1.4g1.8g0.8g
Valittu annoskoko68g17kcal1.2g0.7g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna34g9kcal0.6g0.4g0.5g0.2g
Arvot/100g100g25kcal1.8g1g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269264